Cat doarme un pui de bichon?

cat doarme un pui de bichon

Puiul de bichon maltez necisita o atentie sporita din partea voastra atat in cazul somnului cat si in cazul baii, tunsorii si cresterii acestuia.

Micutul necesita atentie si in perioada nou-nascuta, vezi aici mai multe detalii despre sarcina bichonului maltez.

Haideti sa rapsundem la intrebari puse despre cat doarme un pui de bichon maltez, cat si un adult.

cat doarme un pui de bichon

Cat ar trebui sa doarma puiul de bichon maltez?

La fel ca si la oameni somnul este foarte important pentru sanatatea si cresterea benefica a puiului de bichon maltez, este fundatia sanatatii oricarui bichon maltez.

Puiul de bichon maltez doarme undeva la 20 ore pe zi si necesita o ingrijire aparte de cum iese femela din perioda de sarcina.

Poate ca vi se pare mult insa, toata energia acestuia se duce spre crestere si dezvoltare, nu ar trebui sa fie vreun semnal de alarma atunci cand bichonul doarme atat de mult.

Atentie! Daca somnul puiului de bichon este insotit si de alte simptome cum ar fi lipsa energiei pe tot parcursul zilei, lipsa alimentatiei si alte comportamente ciudate, consultati un veterinar urgent!

Puii de bichoni maltez si bichonii maltezi la maturitate tind sa-si petreaca mai mult timp dormind, lenevind atunci cand vremea este mai racoroasa.

De obicei, caldura le intrerupe somnul, rezultand faptul ca acestia isi vor schimba de multe ori locul de dormit, parchetul sau gresia rece este cel mai frecventat de acestia.

De asemenea trebuie sa intelegeti ca, bichonii ce locuiesc intr-o zona urbana nu vor avea o calitate a somnului la fel de ridicata ca a celor din zona rurala. Zgomotul masinilor, al vecinilor, poluarea cat si lumina artificiala le afecteaza calitatea.

Puteti imbunatati calitatea somnului cumparand un pat cat mai confortabil pentru bichonul maltez. Dupa recenzille noastre am redus lista la 2 paturi pentru bichonii maltezi

Patutul 1 – are dimensiunile 50×40 cm, optime pentru bichonul maltez, ofera un aspect placut in casa dumneavoastra, este usor de curatat si cel mai important confortabil pentru animalutul vostru.

cat doarme un pui de bichon

CLICK AICI PENTRU PATUL 1

Patutul 2 – Are acelasi dimensiuni ca cel de sus, un design minimalist, fabricat 100% din fibre reciclabile, cu o baza antiderapanta si ofera un plus de racoare bichonului tau.

cat doarme un pui de bichon

CLICK AICI PENTRU PATUL 2

In aceste cazuri puteti implementa in dieta bichonului vostru triptofan care se gaseste in alimente precum:

  • Curcan
  • Branza
  • Oua
  • Dovleac
  • Banana

Cat doarme un bichon maltez ?

Spre deosebire de raspunsul lung la intrebarea cat doarme un pui de bichon maltez, bichonii maltez adulti dorm undeva la 12-14 ore, din nou calitatea cat si durata somnului poate depinde de zona in care locuiti, caldura, alimentatia si energia pe care si-o consuma bichonul vostru.

Cat doarme un bichon maltez batran?

Bichonul maltez ce se afla la o varsta mai inaintata pot avea durata mai lungi decat cei adulti si anume in jurul la 18 ore. Acordati atentie si altor simptome frecventate ce pot indica boli cardiace, diabet la aceasta varsta.

Concluzie

Puiul de bichon maltez doarme undeva la 20 ore pe zi, necesita un patut ingrijit, confortabil, un habitat racoros, lipsit de zgomote.

close
rasadecainimicidecasa

Nu rata aceste sfaturi!

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *